du är inte välkommen!

sitter med sprängandes huvudvärk och fryser som fan så ska koka te och sen sätta på bastun så man blir varm!
var somsakt på stan idag hitta skit snygga jeans men vet inte riktigt tror jag ska kolla om jag hittar några i luleå eller nått sånt för ska till erika ihelg :D
så har sparat lite pengar även fast jag förlorar 500 kr här på en jävla hjälm så är de värt att åka dit iallafall..
har inte så mycket mer att skriva än att mitt te är klart och jag ska sätta på en film, om jag blir sjuk vet jag inte vad gör kan inte bli de nu de går inte..


2011-08-31!

surt att jag fick hem urik munther skivan idag och blev skit glad tills jag öppnar den och upptäcker att den inte är signerad så ska skickar till baka den, för de känns som om dom lurar mig typ!

har varit och kollat moppe hjälm med pappa och kom nyss hem och nu sitter jag här och väntar på att frida och johanna slutar skolan (fick sluta en lektion tidigare) och sen blir de upp på stan och kolla jeans..

<3!

hannah♥stockholm!






hotellet vi bodde på.







mode veckan..



hennes skor är ju värda att döda för!





själv hemma!

är ensam hemma ihelg eller idag och imon för att mamma och pappa är i stugan!
så blir filmys ikväll med frida skulle jag tro..
måste också gå och duscha och äta nånting typ som min supergoda kycklingsallad :D
yees vi hörs ska fixa mig lite nu och sen äta!

mypys med flickorna!

Frida och Rebecka har varit här en stund och bara pratat har även fått åka lite moppe idag grymt cool, men kanske inte så där jätte snygg hjälm men de är fint de också ;)
har även beställt Ulrik munters nya cd som är signerad <3
(Frida de här är ett personligt meddelande och de är så att jag inte tycker om att har gjort mig beroende)
nä de var inge mer jag tänkte säga, så ska se dumma mig hihi, och sen ta natt så. Puss på rumpan alla!


Orgentering är inget för mig!

 Sitter på bussen och är på väg att möta ida,äntligen! Ska väll gå runt med henne en sväng på stan och sen hem för att umgås med Frida och Rebecka :D Åå hade ju orgentering i skolan runt varggropen, fyfan aldrig mer! Hitta tre såna där grejer och en halvtimmes försenad för att vi gick vilse,duktiga vi är! Nä men alvarligt helt dyngsur på ryggen och rumpan,leriga skor, och uppskrapade händer..Inge mer orgentering för min del på ett bra tag! Nä nu ska jag hoppa av bussen, puss&kram sötisar :) 

nästan moppe!...ingen moppe :(

Var som sakt i Gällivare för någon moppe kurs med Rebecka!
När jag kom hem och Rebecka hade visat sin moped så bestämde jag mig för att köpa, men kommer inte på frågan nu. Förlåt! <3

så här ser snyggingen ut, tror nästan jag ska ta och beställa den själv! Får låna av mamma!


Gällevare med Rebecka !

Sitter i bilen på väg till gällevare och ska ta de här moppe kortet med Rebecka :D Så kommer hem ikväll nån gång och ska då ladda över lite bilder från stockholm dom andra bilderna från sommarn är i västervik !

Atlantis!

Började min dag med sova till halv tio?
Kändes nödvändigt att ens åka till skolan då de bara var typ 2 timmar kvar..
Blev inge stan med Ida idag heller, skulle ta de imon när jag kommer på att jag har sån där moppe grej med Rebecka så vi får ta de någon annan dag för så här får de inte fortsätta! :s
så ska ringa erika sen sätta på en film och hoppas på att bli trött :D
puss!

kommer ni ihåg den här?
jag såg den ganska mycket när jag var liten och ville alltid va som henne!
jag och Johanna prata om den idag så tänkte att jag måste ju bara se den igen ;) ♥


skor nu på hösten!

Har blivit kär i skor med klack, synd bara att vi bor i en pygméstad och att jag skulle blir typ 2 meter lång men ändå fan så snyggt.
de passar med jeans, tights och vad man nu vill ha för byxor.
älskar boots/pumps just nu på hösten i färgerna brunt, svart och grått!







mer kläder!

den här snyggingen fick följa med hem till mig idag och hade även på den när jag och mamma skulle gå på bio!
men de var fullt så åkte hem och satt där och var deppig när jag kom till att jag ska va med ida imon och att jag har lite pengar kvar som jag ska beställa dom där kläderna blir ju aldrig av skjuter upp de hela tiden :D

¨



faan!

sitter här med värdens mensvärk och en ångest över att de är skola imon..
gick bra idag och stiga, upp trodde typ de skulle va skit jobbigt, så för första gången så behövde jag inte springa! och efter att vi slutat for jag upp med tove på stan köpte en tröja och en massa smycken (ångest över de också..)
en stor del av mina sparade pengar har bara försvunnit under sommarn och nu när man kom hem?
måste även bytta den jag köpte idag till en annan för att jag kom på att den inte är lång och pösig om jag tar den i den storleken jag brukar ha (duktigt Hannah)
känner redan nu att de här läsåret kommer gå skepprätt åt skogen, illa..


frihet i nån timme till!

ja sista dan i friheten eller vad säger man haha :)
nä men har precis kommit ut ur duschen och ska fixa allt inför kvällen och sånt sen blir de film tills man somnar (älskar film att somna till, haha)
godnatt!



Bakar <3

Bakar jordgubbstårta tills imon! Kommer också bli massa annat som jag fixar till lite senare ska även visa vad jag gjorde för efterrätt i går :D Så lägger upp bilder senare när jag har fixar allting plus så måste jag fixa datan så att de funkar att föra över bilder :s

idol!

har kollat dieselråttor&sjömansmöss nyss och ska snart krypa ner i min varma säng!
men ska checka fb, kolla bloggar och lite sånt..
erika skulle även ringa men har inte gjort de än så får se om de är nånting som kommer hända idag eller imon haha :)
nä orkar inge mer ska sova eftersom mamma ska göra ett sista försök med att vända dygnet på mig så att de inte blir så jobbigt att stiga upp på måndag.

har även börjat funderat på en sak, det enda jag ser på Facebook är statusar som t.ex. "Nej, bara en vecka kvar av friheten" och "Usch, jag vill inte tillbaka till skolan på måndag"!
hållet dok inte med? Tycker de ska bli skönt att börja, träffa alla och få lite rutiner på klockan. även om jag älskar sommarlovet så vill jag tillbaka till verkligheten nu (kan inte fatta själv att jag tycker de? )


IDOL haha


hur kan man glömma?

Måste verkligen ta tag i min träning nu känner att min rygg håller på att rasa samman!
tror också att jag har gått upp dom där 5 kg som jag tappade så flitigt! Nej de här får inte fortsätta byter om och kör ett grymt styrke pass tycker jag!

har också hunnit med att baka tills pappa fyller år nu på måndag och kollat Sune. Mycket flitig har jag varit idag, bara glidit runt i pyjamas och degat. nä vi hörs!


bidrag till jag saknar dig!

jag är med och tävlar i de här: http://filmjagsaknardig.blogg.se  va med ni också :)

moteveringen: jag har en helt underbar kompis! ni vet en sån som man har växt upp med , som man har delat allt med,som man berättar om första killen eller sin första mens.
Som man vet att man kan springa över till och man behöver inte ens berätta vad man var så arg eller ledsen över utan att hon bara är där för mig och får en att glömma vad som hände!

iallafall så dog min mormor för 3 år sen nu.
hon bodde i falun och när hon blev sjuk så doktorn till henne att hon bara hade tre månader kvar,men hon kämpa och överlevde tre år istället för månader!
när hon blev som sjukast kom hon hit och bodde hos oss. de var en gåva att vi fick ha henne här dom sista månaderna! men de var jobbigt att alltid när skolan sluta så fick jag en sån där klump i magen och sprang hem för att jag var rädd att mommo hade svimmat eller dött, men en dag när jag kom hem så var hon inte där jag leta igenom hela huset och ringde mamma, hon hade åkt med henne till sjukhuset för att när hon kom hem på lunch var mommo så dålig.
jag sprang till min kompis gråtande i panik och fick va där ändå tills mamma kom hem senare på kvällen, de var så skönt att vara där med min kompis (som jag inte får nämna namn på) hon stötta mig ändå tills hon dog 3 dagar efter. hon stötta mig genom allt som blev jobbigt under tiden jag var deppig/ledsen vilket många kompisar hade gjort i en sån situation men hon var något extra!
efter ett år så flytta hon upp på stan (vi bor lite utan för stan) hon skaffa nya kompisar men vi höll kontakten men gled ifrån varandra mer och mer, och tilllslut tappa vi kontakten helt, jag hade mina kompisar och hon sina.
men nu två år efter kom vi i kontakt igen och umgås som förr.
ni vet om nån gör en tjänst till en så gör man en tjänst tillbaka, jag hann aldrig gör de utan vill göra de nu eftersom hon ville gå på bion men hade inte med pengar så de räckte eftersom hon och jag sparar till en språkresa!

Plikten kallar- sova..

Snackar med Erika, hon kommer ner till hösten för att panera våran fjällvandrig under sommarn. Synd att jag inte har nå intresserade kompisar att gå med!   Men framförallt umgås! ♥
Men de ska blir kul hoppas hon kan gå och att hennes rygg klara de efter operationen men hon tror iallafall att de ska gå bra, håller tummarna :)
blir även stan imon med mamma och kajsa, kanske inte jätte kul att gå med dom men de var en sån där grej som vi tjejer skulle göra. De va då ett jäkla springandes på stan, men jag gilla de! ;)
Kanske slösar lite pengar iallafall även fast jag skaspara..


♥ dig!

är en tjej på 15 år som inte har nånting att göra och söker en kamrat,
som är intresserad av att göra nånting,
så om ni är intresserad är
de bara att slå en pling tycker jag!

japp så ser de ut just nu har absolut inget att göra och känner mig jätte rastlös så ska försöka att hitta på nånting men vet inte vad än.



h&m ♥

eftere att ha köat till h&m och insett att vi inte är än av dom 100 som får present kort kollar vi in affärerna som jag faktiskt blev förvånad att dom var så stora!
så efter att vi kollat in allt gick vi och fika (sällan vi) och träffa tove och sofie så satt och prata med dom tills vi bestämde oss för att gå en sväng till, hitta lite men orkade inte börja prova för att sedan ställa mig i den meters långa kön till kassan så ska beställa :)


en dröm outfitt:






ska även beställa de här:

den har snygga kavajen blir min snart!

Regn när de är som bäst

Ligger och lyssnar när de öser ner regn och de smatrar så där mysigt på taket! Man somnar värkligen bäst till de :) Så ska krypa ner i min varma säng innnan de slutar regna <3

film-sova!

idag kom mina päron hem efter sin promenad i fjällen,mysigt att dom kom hem men ändå skönt när dom var borta! hehe
sitter iallafall och läser (boknörd! har aldrig läst så myske som med dom böckernaelsas värld som är en uppföljare utav första boken elsas mode. gryma båda två när de handlar mycke om trend och kärlek en tjejbok av desslike kan man säga :)
och imon blir de stan med frida och johanna kankse hittar nånting hoppas på de, trist och va på stan om man inte hittar nånting. är lite sugen på en snygg kavaj som man kan ha med ett par ljusa jeans och ett naturelt linne eller med tryck !
så kommer köa till h&m imon, lite grymt att dom kommer till kiruna :d
nä ska slänga igång en film och sen så kallar sängen, natti mina underbara vänner ♥


städa.. :(

ídag kommer mina päron hem från att ha vandrat kungsleden, ska bli skönt men ändå inte!
så jag och kajsa håller på att städa vi har ju dragit fram en hel del under tiden dom var borta de är som att vi har våra rum där nere, hehe.
så skruvar upp musiken och sätter fart!

Film mys med syster!

ja alltså de var skit länge sen jag skrev men har inte hafts tid förutom idag då jag inte har gjort nånting, men har bara kollat film idag!
tänka fa på stanm själv eftersom ine frida eller johanna hörde av sig men orkade inte tränade ett skit jobbigt pass..
efter de så hoppa jag in i duschen och sen upp till fammo&faffa för att äta aborre.sjukt gott!
så nu sitter jag här med lillasyster och har en film kväll eller nått sånt för jag satte på en av filmerna vi skulle så men hon gick ut och spela fotboll istället så jag fick titta ensam :(
nå vi hörs! puss ♥


rubriker är bara jobbiga!

spenderade natten hos fammo och faffa och har nu fått en jätte god fammo frukost!   
för har inte ni speciela saker som man bara äter till frukost hos eran fammo/mommo? jag har de och kommer aldrig trötna på de, hehe :)
fick föresten ett jätte fint halsband av min faster annika, och av min andra faster fick jag en cool nässesär med massa bra och ha saker plus en grym mascara, har även fått peresent kort av fammo och faffa, en jätte fint målad talrik av jukkas faffa och bettan som hon gjort själv, pengar och sist men inte mins en norrbotens ring av mamma och pappa som jag ska gravenera in nånting i :D

ikväll blir de att umgås med brudarna, längtar! ♥
ska åka hem och träna sen duscha eller ja duscha är ju själv klart men skriver de för dom som ville veta, hihi.  puss!


Mörker har och kommer aldrig va nått för mig!

De här med att sova ensam i ett mörkt hus är inget för mig så gick upp till Fammo istället där Kajsa också sov! Men iallafall så fick jag mig en riktig tanke ställdes idag när petter fråga varför jag igentligen var rädd för mörker? Har aldrig fått den frågan och ingen har som riktigt pratat om de och om nångån jag har sakt till mamma att jag tycker de är obehagligt så har dom alltid sakt att de växer bort men nja tror inte riktigt de växer bort de är som att ha fobi för spindlar men jag har de för mörker :s Jaja nu sla vi inte dra ner de här inlägget utan göra en grymt possetivt grej av de hela. Imon kommer johanna och frida hit som jag har saknat dom! Dom kommer antagligenstana över natten men vet inte riktigt, hoppas de! Nä ska sova mina ögon svider och ögonlocken känns som bly. Natti <3

Sjuuk :(

Känner mig lite halv dålig så ligger fortfarande i pyjamasen och kollar top model. Men ska ta ett varmt bad och sen krypa ner i sängen och kolla massvis med filmer! Vi hörs <3

ut med de gamla in med de nya!

Är nu hemma eller kom hem i tisdags någon gång på natten, vist inte hur jag skulle börja haha.
iallafall så vill jag att alla mina underbara vänner kommer hem så att jag kan ha en jätte mysig filmkväll med dom, känns om de var ett år sen jag träffa dom! Älskar er ♥

i alla fall så ska jag va jätte hurtig och ta tag i min träning nu efter semestern, skönt !
Har även förnyat hela min garderob men inte så mycket som jag trodde så kommer att beställa kläder innan allt drar igång med skola och sånt :)


Gröna Lund <3

Kom hem från grönan för inte så länge sen, har ont i fötterna efter stan och snurrig i huvudet efter alla karuseler. Åkte alla utom te koparna och katapulten vågade inte ge mig på den! Men den där extrem och insame, fyfan vilken döds ångest jag hade men bev inte yr men den enda tanken som får plats medans man spänner varenda muskel i hela kroppen och samtidigt skriker är: om nånting går snett och jag ramlar ner, dör jag direkt :s Haha iallafall så hittade värsta söta toppen,skor och sånt hitta inte så mycke som jag trodde jag skulle göra men var tvungen att köpa en till väska som jag också kan ha som skolväska sen, Haha är helt slut men de är bara att börja ladda om batterierna för imon blir de sesam igen innan man far till Arlanda på kvällen. Så god natt alla underbara! <3     

Stan nu!! <3

Har varit vaken typ hela natten, somnat till och från typ hela tiden :s Men äntligen ringde mamma och sa att vi skulle gå ner till hotellfrukosten, äntligen frukost är typ de godaste målet på hela dan! ;) Så ska fixa mig lite snabbt sen ner till stan och stor handla kläder, sen i kväll blir de gröna Lund för ingen kunde bestämma sig om vi skulle gå på grönan eller stan så fick bli båda :D

Längtar till hotellfrukosten!

Kom ut ur duschen ganska nyss och ska börja dra mig mot sängen, även fast jag inte kommer va trött på länge! Men ska på gröna Lund imon så för mitt eget bästa är de bra om jag somnar så jag är pigg och om de regnar så blir de stan, gillar båda alternativen starkt! Hehe Så ska göra i ordning mig inför kvällen nu, natti <3

@ kungliga huvudstaden!

Sitter och myser på hotelrumet här i Stockholm medans de höser ner reng ;) Ska väll ta och fixa mig också och sen ut och äta med några som vi träffade i Thailand :D

älska sommar!

sitter här med en underbar middag i magen och en inte helt så underbar bränna på kroppen, fy satan vad jag har brännt mig idag ;s
jaja iallfall här får ni ett par bilder från en sjö vi var på igår, skit mysig med hopptorn,bad brygga och klippor man kan hoppa från. allt en badplats behöver!
en magnet vi hitta när vi var och bada i havet

orkar inte nuu!

tänker inte skriva på ganska länge nu eftersom de är strålande fint väder ute, men bilder kommer de komma upp under dagarna så kolla in lite då och då :)

tog än väl behövd spa kväll i deras bubbelbadkar så himla skönt!