jobbar på brännan!

solen gick just i moln så passar på att skriva lite.
har legat ute sen jag vakna och solat riktigt skönt att de äntligen är solväder ute men de kommer bli regn i kväll lovade dom :o
nä ska väll börja leta kläder till idag skulle ha gjort de igår men blev aldrig av eftersom att ja satte på en film,
nä ska duscha och sånt nu :)

okej de här inlägget skulle publiceras för tre timmar sen ;)


tagga..

Otroligt bra dag idag!
Började med en lång sovmorgon eller ja som alla andra dagar då sen för man upp på stan vilket inte heller är så ovanligt där plåga man Frida medans hon fick sitta och vänta i ett jätte varmt jc och jag provar byxor ;)
hitta skit fina men har man lust att slösa pengar före semestern nä skulle inte tro de så får väll gå utan byxor ett tag (den som inga byxor har får gå med rumpan bar)
och så måste man ju leta kläder till helgen och sånt :)
nä ska nog ta och börja nu sen blir de att titta film!


<3

de va 5 år sen nu, 5 år som du har varit där i tanken minst en gång varje dag.
de var 5 år sen du kom med tåget hit och du var bara säng liggandes ibland uppe för att vara med oss för du ville hjälpa till så mycket som möjligt och varje gång skolan var slut den månaden så nästan sprang jag hem för att jag var rädd att du skulle ha ramlat eller svimmat och behövde hjälp och när du en dag inte var där även fast jag i panik sökte igenom hela huset och ringde till mamma så hade äntligen fått hjälp.
Vi var till dig på kvällen och de bara var för hemskt att se en människa som vi älskade/älskar ha så ont.
Den natten ringde telefonen och sa att mamma måste åka till sjukhuset för att de hade förvärrats och på morgonen väcktes jag av att pappa prata i med farmor i telefonen och sa att hon kanske måste komma ner och va med oss men att han skulle ringa senare. Då brast allt och jag förstod vad som hade hänt så jag viste inte vars jag skulle ta vägen så jag sprang till Kajsas rum och pappa efter jag och Kajsa bara grät den morgonen men mamma kom hem tår ögd och vi kasta oss i hennes famn. Vi blev sittande ett bra tag så och vi bestämde oss för att de var bäst att vi gick till skolan för att inte sitta hemma och gråta men de var inte de lättaste att vara där men som tur var så hade vi ute da så de blev lite lättare
iallafall så älskar vi dig så otroligt mycket och idag är de din födelse dag som du skulle ha firat med oss, vill bara ringa och säga grattis men de finns ingen som svara <3


staan <3

kom precis ut ur duchen och sitter just nu och äter jordgubbs kräm (sommar känsla!)
och om nån timme blir de stan med ida och sen bio med frida där emellan ska jag hinna baka nånting haha tror jag hoppar över baket och koncentrerar mig på att slösa så lite pengar som möjligt även fast jag ska köpa rätt mycke ;)
nä ska fixa mig nu <3


-

sitter och klickar runt lite bland kläder och drömmer mig bort om att när man har pluggat klart ska man flytta eller resa jorden runt <3
för inte fan is man bo kvar här i den här jävla skit stan vars de enda som händer är kf som inträffar en gång per år okej de där var väll att ta i men de är ju typ så !
ska beställa hem lite saker nu eller nej de ska jag inte ska spara pengarna men imon måste jag köpa lite nödvändiga grejer som jeans, skor och ja lite sånt kommer alltså att slösa en hel del.faan.

nä nu får ni ursäkta mitt negativa inlägg men de är min blogg och jag känner så just nu :)


SOLAR <3

Sitter ute i solen och myser shorts och bikini riktigt härligt!
Skulle ladda upp bilder idag också men de värkar som att de inte funkar så får ta och göra de i kväll eller i morgon :)

igår var man med frida och vi båda gick runt med ett stort leende och prata om lite allt möjligt men mest om konfalägret och en viss person ;)
och vad man ska ha på sig på kf för de är ju bara 3 dagar kvar och man längtaaarr!

har inte så mycket att skriva blir att ladda över dom där bilderna i om gångar för de är jätte mycket bilder..


konfa! <3

Vill tillbaks nu och saknar alla som tusan de är alldeles för tyst och för tomt!
har haft dom bästa 9 dagarna på de här sommarlovet och jag har haft de så kul men en massa nya vänner,
de bästa med allt sånt här är att man pratar med alla och inte bara med dom man umgås med <3
orkar inte skriva mer är helt död men lägger upp bilder efter midsommar helgen eftersom att vi ska vara i stugan och vi inte har nå Internet där ;)


konfa läger?


hojja inge kul och veta att man ska på konfa läger när man precis är är fri från skolan ;s
men de blir säkert skit kul iallafall!

ska ladda upp bilder från grillningen och ja vet inte riktigt :)















sommarlov!

nu är man i friheten igen, iallafall i 10 veckor ;)

igår fick man då sommarlov i de bästa vädret någonsin har aldrig varit med om att de har varit så har varmt under en skolavsluting :d
var iallafall grymt igår när vi först gick och såg utsläppet och allt sånt och sen åkte och grilla med alla fina människor.
och idag blir de att åka och bada/sola med evelina sen vet jag inte om nå andra följer med men de ska iallafall bli jätte mysigt och jag hoppas på att bli brun !
sen när jag kommer hem ska jag lägga in bilder från pite och från igår kväll och säker från idag också efter som att kameran följer med ♥



värme!

Idag har de varat en extrem chill dag med en extrem värme!
så min dag började med att jag försov mig, och när jag kom till skolan upptäckte jag att de kanske inte var så smart av mig och sätta på mig mina tjockaste jeans och två tröjor på varandra (ett linne och en tröja)
så under lunch rasten kom pappa och hämta mig så jag fick byta om till jeans shorts och ett blått sånt där slappt linne, och så åt jag en banan och cykla till skolan där de var städning på schemat,
när de var klart så började Boboll matchen men de var så extremt varmt och vem orkar ens kolla på nått sånt?
så vi smet lite tidigare och gick upp på stan och handla skor :D
sen blev de och glo i en överhettad kyrka skolavlutningen för raket (saknar raket tiderna)
och ja sen kom man hem kom på att man glömde kvar cykeln i skolan och att Frida har nycken så jag och mamma passade på att handla och jag gick och hämta cykeln så där nu var min intressanta dag nerskriven ;)


jaha då var de bara två dagar kvar

bara jag som tycker de är lite konstig värme? liksom alldeles för varm och fuktig ;)

jaja iallafall så har jag inte gjort ett jävla skit, har typ bara sprungit runt här hemma och provat en massa kläder och skor!
Och imon blir de att Innhandla röda converse och skolavslutnings skor vet ungefär vilka jag ska och jag tror dom kommer vara 5 cm men jag vet inte helt ärligt ..

Sen har jag ju hunnit varit i Sikfors och Rosvik under det lovet och träffat Erika gud vad skönt de var att se henne, höra hennes egna versioner så jag slapp sitta här och bara gå runt här och grubbla ihjäl mig !
ska lägga upp bilder sen när jag har hittat USB kabeln, har ju inte fotat så mycket har inte orkat släppa runt på en kamera hela tiden men jag lägger upp dom bilderna jag har senare :)


sikfors!

sitter och myser i sikfors och snart blir de väll att bada badtunna i nån timme.
har sovit hos erika från onsdagen till torsdagen och igår blev de stan hitta värsta snygga skinnjackan, jeans shorts, vanliga shorts, jätte fina toppar, smycken och ja lite sånt man brukar köpa :)
ska ladda upp bilder sen när jag kommer hem på  kläderna och alla dom som jag tog me erika också.
har lite andra saker som jag måste göra när jag kommer hem (orolig).
kan även medela att min mage inte är som den ska, undra va som är fel? kanske är allergisk? haha nä de är jag inte för igentligen kan jag ju ana vad de är förnånting.
nä har ska ma inte sitta utan ska byta om sen blir de bastu med spa och allt sånt sen blir de badtunnan som jag bara älskar! ♥

här även varit väldigt blåsigt och vi har haft de strömlöst under hela dagen, lite kul de var och åka och handla ;)