Tar en promenad tjugo i sex på morgonen.

Har spenderat dom senaste dagarna med att lyssna musik, plugga, snacka och sola med beccis på balkong!
Vi båda har klarat litteratur provet och har nästan inget kvar i skolan nu,så jävla nöjd över vårt flitiga arbete!

Det känns nästan som sommarlov eftersom, antingen så har vi haft en lektion där vi bara har gjort bort ett prov eller så har vi varit helt lediga från skolan, plus att man kan sitta ute i shorts och linne utan att frysa i maj månad och de är ovanligt när de brukar snöa fram till skolavslutning..
Men klagar gör vi inte!

Nä har laddat ner nån promenad app och ska ut och testa den nu tänkte jag, ja jag vet att klockan är 06.40 och att jag börjar skolan först 11.00 men vad gör man inte för att promenera???
Haha lol skoja, vaknade av att de var en strålkastare i mitt rum kl 3 i natt och jag har börjat fundera över om jag ens har sovit för jag tror jag vaknade med öppna ögon :o


07 – En bild på någon/något som har störst inverkan på dig

min mamma!♥

Helgen

Helgen har varit lugn & mysig!
På Fredagen gick jag till Rebecca och va där en liten stund tills vi gick till minna där vi fick tårta och värmeutslag.
På lördag åkte vi upp till sportis för att spela handboll och sedan tränade vi lite efteråt! Efter de åkte vi hem till mig och grillade, jätte gått!
Sen kollade vi bara hockeyn och Eurovision, tog en natt promenad i de fortfarande varma vädret till Statoil för att köpa korv.

Har även läst ut min älskade bok vilket betyder att jag är singel och ute på banan igen, kom igen nu boys ;)


Bildjäveln som inte vill komma upp i förra inlägget

Blogg.se appen alltså...


under tiden de har ekat tomt

Har jag hunnit sätta mig in i ett stormigt och jobbigt "komplicerat förhållande" med......en bok!                            Lånade den i tisdag och jag blev såld efter två ord, nu har jag tio sidor kvar och ett natur prov som väntar med öppna armar. Men jag känner att de får vänta ett tag, kommer ändå inte klara det! Har även hunnit göra bort alla nationella och jag har inge mer nationella i år,LYCKLIG!

I dag kom även sommar värmen och jag vågade kolla ut genom fönstret utan att känna sorg för första gången på flera dagar, för dom tidigare dagarna har de varit som att kolla in i ett stormigt mjölkglas. Men idag kunde man ha på sig skinnjacka och äta glass vilket jag och mina kompisar utnyttjade fullt ut. Fyfan vad jag längtar till sommaren även fast jag fet att jag kommer jobba nästan varje dag på hela sommarjobbet då jag fått två sommarjobb, pengar kompisar!

 
 
 

06 – En bild på de du senast köpte

Jag köpte ett par tennis skor för mina var trasiga. Tanken var att köpa några coolare och nyare skor men de fick bli samma, men vad gör de. Dom är grymt sköna och helt perfekta!


11 maj.

Det är 11 maj idag och när man kollar ut vill man se gröna gräsmattor, folk som sitter i kortärmat ute och barn som springer omkring i sommarkläder. Istället ser man gråa gräsmattor och fläckar med snö, barn som i och för sig har fått ta fram sina cyklar men dom cyklar inte med sommarkläder utan dom cyklar med regnkläder och stövlar på sig..man blir ju deprimerad..
 
Inväntar lite fin besök som kommer på middag ikväll, mysigt!
Det bjuds på grillat, mycket prat, skratt och en härlig efterrätt (så jävla taggat på den kakan).
Sen så vill jag även förmedla en till sak, jag Hannah som är den mörkräddaste personen på hela jorden har klarat av en natt ensam i mitt hus och jag överlevde utan psykiska problem. Fan vad bra jag är!!

Trasig.

Hon var glad, hade iallafall alltid varit en glad tjej men sen hände nånting och livet kom i kapp.
Det blev jobbigare och jobbigare och tillslut blev de för mycket och nu ligger hon i sin säng och lyssnar musik och känner sig tom, hon tänker inte på nånting, kan inte tänka, hon känner sig bara tom.
Hon har helt grymma kompisar så varför vara ledsen, den frågan här hon ställt sig tusen gånger medan ingen ser eller bryr sig. Dom blundar medan hennes liv rasas.

Men sen händer nånting, en pojke dyker upp i hennes liv och på nått konstigt sätt får han henne att känna sig lite levande igen. Allt är inte lika jobbigt nå mer.
Men hon vet att när som helst kan det rasa igen och allt kan bli lika jobbigt så hon är lite feg och lite rädd att ta i för mycket. För igen gillar att förlora.


05 – En bild på en plats du varit.

Swedish House Mafia.


04 - En vana som du önskar att du inte har

Jag har två ovanor som jag måste sluta med. Jag måste sluta stressa och jag måste sluta bita på mina naglar. Men vet ni hur svårt det är,har typ hamnat i en ond cirkel..
Det var mina nyårslöften, men som vanligt med nyårslöften så är dom till för att brytas och jag kan säga att redan en vecka efteråt så hade jag brutit båda två och hade jag varit frisk på nyårsafton så hade jag nog brutit det tidigare..hehe.


VALBORG.

Valborg,helgen då man förväntas stå vid en brasa och dra skämt som "jävlar vad hett det blev här då"
Men egentligen är det till för oss ungdomar så vi kan supa oss svin fulla och sedan ha ångest i en vecka efteråt.
Det är en sån där dag då alla förväntas ha jätte roligt och alla har jätte höga förväntningar, men oftast går det åt helvete..samma med nyår, Halloween osv.
Men de var kul, eller jag vet inte, kan inte bestämma mig.


03 – En bild på dig och dina vänner

Mina vänner är dom finaste som finns!
Det är dom som gör att mitt liv flyter och jag hoppas dom vet att dom betyder så mycket för mig <3
Mina livs coacher, kram!