livet i väskor!

flytt dag idag..orka! men de måste göras så ska börja packa ihop och städa rummet och sen åka till pappa för att spendera två veckor där,men de är kul..en dusch i glas, man kan kolla på snyggingar som går in och ut från deras lägenheter som en läskig tant i någon beck film eller låta sina grannar ta del av min beyonce röst!toppen

nä de är inte roligt att flytta runt så här, undra om jag ska försöka att få min röst hörd och bestämma att vi stannar kvar i huset så får mamma och pappa flytta runt?? :D

åh vad jag vill ha de här,ska fan beställa..orka bry sig om att spara pengar till stockholm om en månad ungefär! 

Toppar , Wylder Top , Savannah - NELLY.COM
 
Festklänningar , Pamela Dress , Savannah - NELLY.COM

tjejdag <3

har varit på stan med en massa värdefulla människor idag och köpt lite nya saker som en mysig tröja och jeans.
efter de så åkte jag mamma och kajsa hem för att hoppa i bastun med spa och laga lite mat och sen kom mia för att färga mammas och kajsas hår och jag fixade deras naglar så vi har haft en riktig tjejdag!



tid 6 dec..

vill klippa mig!!
men ska man ha kvar lite längre hår eller klippa bort?

partyoutfit

 
Party
 de här skulle jag mycket jag gärna haft i min garderob!
 

glass&nymålade naglar

tordags mys och tjejsnack med mamma och kajsa!

jeh negi (hej igen..fast baklänges)

hej igen, finns en förklaring om varför jag har skitit i att skriva nånting 1.jag har haft ett väldigt tråkigt liv den senaste tiden 2.jag blev kidnappad av slender. Jag tror lite mer på de 2 alternativet!
 
sitter och försöker ta mig igenom en del skolarbete som ska in den här veckan har hittills skrivit två rader men YOLO,haha bad as hannah!
nä men tar en kort paus och försöker komma på lite att skriva om,de är svårt när man inte vet vad man ska hålla tal om..men under tiden jag höll på att skriva,höll jag även på med de här..ja jag är en kvinna och kan göra två saker samtidigt                                                                              



 

grattis rasmus

hej kommer ni ihåg mig..de var jag som skrev här men som har legat i slenders källare och därför inte kunnat uppdaterat nånting!

men iallafall så har jag firat min kusin som fyllt 18 år,inte alls avis...
och myst med en del av den närmaste släkten!! <3
sen har jag bara degat runt inte gjort ett skit,pratat i telefon,lyssnat musik och åter igen pratat i telefon :)))


nickelodeon och snö!

en söndagsmorgon som den här började jag med en promenad och i min stora glädje så hade de snöat! åt en god frukost efter de, och nu ligger jag här och kollar victorious med en skål fruktsallad..mys söndag!
ska snart ta en promenad med mamma och kajsa till team sportia för att kolla jackor och handskar,mohaha mamma måste slösa pengar,nä nu var jag elak..


snart får jag ha roligt,snart får jag slösa pengar,snart ska jag stå och hoppa i en publik som är helt galen!

hej hej alla glada, jag är också glad idag! ja ni som inte är glada idag kan också få en hälsning :)

dagen till ära så hade vi ju matte prov. Satt och kolla på de där jävla pappret tills jag började skriva och när de var klart och man var på väg att pusta ut, kommer de ett nytt papper "de här är del 2". Ååh vad de sög..jag skrev, men mina tankar var någon helt annan stans och de ledde till att när jag skulle lämna in pappret och gå så kollade jag igenom de lite snabbt och upptäckte ganska mycket fel.. irriterande!

men jag är glad illafall för idag är de fredag och jag ska inte göra nånting..men om ni är sugna på att hitta på nånting (de gör inget om de är lite olagligt) så ringer ni min? ok tack!
puss&kram eller lite coolare XOXO

godnatt

pluggade intensiv pass dom senaste två timmarna, de betyder plugga 10 minuter medans man halv skriker med i låtarna som spelas på min spotify lista och vila i 15 min..väldigt effektivt och jag lär mig mycket!
men nu har jag pluggat klart och kan nöjt hoppa in i duschen för att göra mig till människa igen och sen gå och sova så jag får min skönhets sömn som kommer göra under till imorgon...

jag har inget att ha på mig, men garderoben är fylld till max??

idag var en ganska bra dag när jag vaknade första gången och kom på att jag inte hade drömt om slender man (har gjort de nu dom senaste nätterna, har inte ens spelat spelat fören idag) men sedan somna jag om och min dag blev helt förstörd..drömde om slenderman i en halv timme, vaknade tio min innan skolan börja. efter att jag stressat att packa gympa väskan och klätt på mig så var de dags med de dagliga maraton till bussen, denna dag vann jag och missade inte bussen. sen kom jag till skolan och kriget med att få en bra klass jacka började igen, efter de så fick jag veta att vi har skolfoto IGEN..å vad ska man ha på sig? hur ska håret se ut? vad för något smink ska man ha? frågorna är många svaren är få...

nä nu ska jag fortsätta att plugga matte som jag inte förstår ett skit av.. nu har min skol ångest kommit tillbaka.. lika att hoppa av och resa för mamma och pappas pengar

kan någon snäll köpa den här till mig? de är nu man skulle ha haft en pojkvän som hade kunnat köpt den till mig..
 

lönen ryker!

nu vill jag ha vinter! de är ju därför jag stannar i den här stan,för att jag vill ha vinter..och så tar de sån jävla tid för den att komma men fram tills dess så kommer jag att kunna få plåga ungar med en tråkig barmarks träning.
iallafall så kommer den här dagen att bli en dyr dag för mig,sitter just nu och kollar skor och klickar även hem en kamera förhoppningsvis.


röda läppar


glitter&amp;glamour

 måste ursäkta att jag inte fått bort glittret runt naglarna (men de var sjukt svårt att få bort,har fortfarande inte fått bort allt även fats jag försökt 3 ggr nu) och att bilderna ser ut som att en 5 åring har tagit dom.


glitter bomb och dåligt humör

idag var inte humöret på min sida,eller de har inte varit de på länge nu men iallafall så började den här dagen uruselt..
så kajsa och mamma for på stan och jag stannade hemma för att få va själv,vilket ledde till att jag började måla naglarna..kommer ni ihåg när de var min största passion här i livet?
så nu sitter jag och väntar på att mina nymålade naglar med dip dye inspiration ska torka så att jag kan göra annat som att gå och äta upp chipsen sen igår!

fonduegryta

har ätit en jätte god middag med min underbara familj och tänker fortsätta att mysa med dom hela helgen för har varit ganska mycket spring dom senaste helgerna..så den här helgen blir bara mys framför tv med godis och en sväng på stan imon :)
och sedan fortsätter lördagen av bokning med tjejerna! snart är vi där :D

vill ha vinter så de gör ont i hjärtat.

sliter och jobbar i skolan så har inte haft tid att skriva..HAHAHA SKOJA! har bara inte orkat.
har precis ätit efter en timme på gymmet, och allvarligt trodde jag skulle dö..har aldrig svettats så har mycket som idag :o 
och nu sitter jag här mätt och belåten :)

har suttit och kollat vinter kläder sen de började snöa, och har även fått nån knäppis och skrivit till ett gymnasium i åre för att fråga om man kan gå sista eller andra året hos dom..han måste tro jag är en idiot som skriver när jag inte ens gått ut 1:an än för han har inte svarat hehe!
de här är vad jag har gjort på lektionerna dom senaste dagarna (iallafall i mitt huvud) (kolla från 03:57,om ni inte vill se hela filmen måste ni se den biten!!)

i.N.i. Mt. Baker Team Trip from Workhorse Collective on Vimeo.


justin bieber hat från halva klassen och justin bieber kärlek från den andra halvan

vi har de bra här på HT1, med min nöd choklad så blev alla på så glatt humör så de finns inte förutom johanna som sitter och surar lite hehe..