paackning

håller på att packa och sånt nu tills imon,
jävlar vad mycket man ska ha med sig plus att de ska få plats med kläder som jag handlar där.
nä tror jag ska ta och packa om lite grann!
iallafall så ska den här resan bli jätte rolig och kameran ska med så jag har bilder sen som jag ska lägga upp på :)
sen ska får jag inte glömma mina nagel grejer, ska ju fixa fasters naglar ;)
nä här har jag inte tid att sitta ska duscha och sen hoppa i säng så man är pigg och utvilad tills imon ♥




over happyyy!

Men iallafall så åker jag snart till Piteå ska bli så himla skönt att komma härifrån så de spelar inge roll att de bara är till Piteå jag ska, hehe ;)
ska bli riktigt roligt att träffa Erika också var ett bra tag sen sen, har de hunnit hända både jätte tråkiga saker och jätte bra saker under tiden vi inte har träffats och om jag känner mig själv rätt kommer jag att brista ut i tårar när jag träffar henne! Men de får man göra.

p.s : tack mamma och pappa för att jag fick åka!
älskar er ♥


efterskott

grattis värdens bästa mamma på morsdag i efterskott!
jag älskar dig och du är den personen som står mig allra närmast, som finns när de behövs och inget är så hemskt att jag inte kan tala om de för mamma ♥


♥!


träning ♥

Ska köra styrke nu sen i kväll blir de ut och springa till mormor och hem eller kanske gör tvärt om får se har ju lovat mig själv att gå ner 10 kg under sommarn och de ska jag håla!
Så sätter på mej tränings kläderna och far ut och springer av mig lite ;)


kom hem!

om jag bara hade fått fråga en sak,
en fråga hade räckt.
jag kommer alltid ha dej i tänkarna!
du finns där, nånstans är du och vakar och håller ett öga på mig.
jag vet de.
jag vill lyfta på luren och ringa dej. men de är ingen som svarar!
jag vill att du kommer hem nu mormor och är här med mig.
våren och hösten är inte desamma som när du var här.
om ja bara hade hunnit säga jag älskar dig en sista gång för när du låg där och vi kom för att hälsa på
så vågade jag inte var så rädd att förlora dig och dan efter var du bara borta du slets från vara händer utan att vi kunde göra nånting..
du ska va här med oss inte där uppe i de blå älskade mormor ♥


pengaaarrr!

De här med att spara pengar är nånting jag inte alls är bra på de finns ju alltid nånting som jag bara måste köpa när man väll har pengar.
Men nu har jag lyckas spara för vi ska ju på torsdag till Piteå med min söta släkt och vara i fasters stuga sen blir de shopping i Luleå!
Om jag ska slösa pengar nu när jag väll har mycket pengar kommer få en helt nu garderob nä skoja men jag kolla efter sommar kläder och själv klart handla nå ringar och skor ♥

nä nu ska jag ringa Erika och prata med henne får se om hon kan va mitt smak råd på stan :D


pluugg..

fyfaan vad jag dör långsamt alltså de är hemskt ni fattar inte hur mycket de är som måste göras innan sommaren, jag har hur mycket läxor som helst att göra! Jag fattar inte att dom alltid ska klämma in allting innan ´man får nåt lov ;s

jaja nu ska jag inte gnälla mer utan se framemot att de typ är 3 veckor eller nå sånt till sommarlovet. Jag läängtar.
och på torsdag så blir de bio med lite roliga människor blir den som tänkte se förra onsdagen men den var ju inte då så vi ser den nu, myys. :D
nä nu ska jag baka kola paj och se hur de blir :)


biooo ♥

Nu har man varit och sätt pirates off the caribbean med 3D med en massa sööta människor
och filmen var så himla bra men jag hatar slutet!
Har inte heller skrivit på skit länge och jag har inget vettigt att skriva om heller så jag väljer att inte skriva als ;)
så ska ta en dusch sen kolla bb, hörs.


på lördag??

ska jorden gå under på lördag är de ju bäst man sätter igång och börjar beta av sin "innan man dör lista"
;)
nä men är de så att jorden ska gå under på lördag ska jag gå på stan och shoppa upp alla pengar jag har haha liite synd sen om de inte stämmer, nä men jag vill inte tro på de men jag kan som inte låta bli.

Haha iallafall så har d bara regnat och snöat så har inte gjort så mycket, i måndags så gick vi upp till folkets hus och såg nå konstiga filer som nå elever hade gjort men efter att de va slut gick jag, Sofia, Josefin, Johanna, och Frida på safari och åt lunch. Blev en halv lax macka för min del, riiktigt gått.
och idag skulle vi åka upp och köpa biljetter till pirates off caribbean men de visade sig att de var först på lördag den var så ja vi ser ju hur vi gör om vi går eller inte ;)



palladium

när vi slutade skolan idag for jag frida, johanna och sanna upp på stan men efter ett tag åkte sanna hem och vi bestämde oss för att gå och äta på palladium, blev en tacotalrik :D

förutom de så har jag inte så himla mycket att skriva om utom att jag håller på att drunkna i läxor och orkar inte bry mig heller ;s
och att jag måste h sommarlov nu inte om 3-4 veckor utan nu!
 ja ska snart titta bb och sen duscha och kanske beställa ringar hittat svin snygga <3


till evelina :)

hejhej ska till Evelina snart och kolla film. myyss.
Idag har jag inte gjort typ nånting bara legat och solat i de helt underbara vädret viste inte att Kiruna kunde ha sånt här väder ;)

och igår var jag hos Rebecka och kolla film med henne, Sofia ,Josefin och Evelina blev först någon skit äcklig film som jag bara såg lite av sen hade jag en kudde för ansikte och höll för öronen . Sen cykla vi upp till coop och hyrde en till film den hette typ instängd 2 skit Ovärklig och om till och med jag inte tyckte den var nå läskig så var den skit dålig för jag är mörkrädd och klara inte av att kolla skräckisar men jag faller för grupptrycket haha ;)

iallafall de här har jag på mej idag, tänkte lite somrigt men de blev inte så hehe



om du fartsätter på samma sätt kommer du att förlora mej helt !

Om du ska fortsätta på samma sätt kommer du att förlora mej helt vet att du inte bryr dej om du skulle göra de men tänk efter innan du öppnar munnen, du säger ganska taskiga saker ibland och jag fattar inte att du gör de när du vet hur de känns …


Astrid lindgren <3


Tack Astrid lindgren för att du gjorde min barndom komplett med dina helt underbara filmer som man kollade på om och om igen!
Hon har gjort dom bästa filmerna/böckerna för barn och har funnits i barns barndom och mina favoriter måste ju vara:
               Ronja rövardotter
               alla vi barn i Bullerbyn
de känns så svenskt på nå sätt när jag lyssnar på sångerna i Ronja rövardotter får jag värsta rysningarna vet inte varför men man kännes så samhörighet, och jag känner mig en del av det här.
Så jag ska beställa hem en box som innehåller alla Astrid lindgrens filmer!


Sverige behöver en sån som henne igen !



Jaja iallafall så har jag inte skrivit under veckan för att jag inte har haft tid till de och så har de hänt lite grejer som har gjort att jag inte har orkat har bara suttit och tänkt!
igår var jag jätte flitig var ute och sprang sen när jag kom hem så körde jag styrke :D 


de är nu man börjar inse vem som är ens äkta vänner..

Igår när jag kom hem från Johanna och Frida så började jag tänka på vem som är ens äkta vänner är,
som finns där för en när man behöver dom som allra mest,
som ser de ledsna i ett falskt leende,
som man kan ringa kl 4 på morgonen,
som alltid står vid ens sida när ingen annan fins kvar!
jag har alltid haft de svårt att se vilka som är dom äkta vännerna men nu ser jag de så tydligt, de var som igår de slog mej ..
Vi bygger upp de igen till nått starkare jag lovar dej de löser sig <3



Iallafall så har jag tränat nu och ska hoppa in i duschen & senare ikväll får vi väll se vad som händer men jag vet inte jag kanske ska ut med Johanna och Frida kommer inte ihåg hur vi bestämde igår ;)


vassi med dom bästa männskorna = spökhus ;s

har ju varit i vassi fyfan vad jag har haft kul!
alla har varit helt underbara och jag har haft de så himla kul förutom natten som var den värsta jag varit med om och jag som är så jävla mörkrädd :o


frukosten serverad


äntligen framme! men är vi taggade att åka skidor? skulle inte tro de ;)


bara för att vi är söta ;)



bjuder på en dubbel haka ;)


då bär de av då..











när vi kom fram och hade ätit så började vi nästan direkt och röra på oss för att de blåste ganska mycke när vi kom fram men de slutade så fort alla hade fått upp värmen. men vi började att undersöka stället och de var ganska roligt att klättra där på alla stenar och hoppa över stup :)



 tove och elin


bergsklättring


på nån sten


ännu mera bergsklättring




frida: frammeeee!
och sen gjorde hon världens finaste vurpa  ;)


steek!!


nån grotta.


När vi kom hem så blev de en snabb duschning sen var nog alla ganska slut efter skidturen så vi satte på tv och kolla Sune och somna en efter en när alla vaknat till liv börja allas magar kurra och vi bestämde oss för att börja laga vår gurmeé mat som var köttbullar och pasta ;)



snart mat





Efter att vi ätit kom Evelina och dom upp och vi kolla in huset på en närmare titt och de sluta i kaos; Josefin blev inlåst i barnkammaren fyfan jag hade svimmat och typ dött där inne ;o
och sen blev de källarens tur att bli besökt men där nere var vi inte så många gånger jag tror alla kände att de var nånting som inte ville ha oss där nere..

efter att vi svamlat och berättat spökhistorier så kom Adam och crille och skrämde upp oss ännu mera. dom stanna kvar ganska länge och när vi gick ner till oss och dom gick till sig önska vi nog alla att dom skulle komma för vi var liv rädda men iallafall när vi vakna på morgonen och jag gick upp för att skrämma Frida och Johanna för jag hörde att dom var uppe men jag vet inte hur länge dom har varit där för jag somna till och från , men iallafall så trodde jag dom satt i köket och skulle springa och skrämma dom; så jag tog värdens sats och sprang in i köket och nog allt var dom i köket men dom låg på golvet så jag höll ju jävla på att springa över dom haha nä nu orkar jag inte skriva mera så hejdå!




vad fan hände under natten ??





vi drar till fjälleennn..

imon ska jag upp kl 5 och jag säger bara herregud hur ska jag orka? men jag tycker synd om Frida och dom som jag vet har jätte svårt att vakna tidigt för jag är ju ganska morgonpigg ändå så jag säger bara lycka till för dom ;)
iallafall så ska vi till vassi och åka skidor till Trollsjön och de ända jag tänker när jag ska åka längdskidor är hoppas jag blir brunare, de är liksom de som gör att jag orkar åka dom där sista kilometrarna hehe :)

nä måste ta och sova så jag orkar gå upp imon och sån puuusss!
kommer ju inte bli någon uppdatering under tisdan och onsdan men på torsdan kommer de komma tre bild bomber :D


fyfan för söndagar!

Fy fan för söndag man bara degar hela dagen

Sitter just nu med en ansiktsmask och äter apelsiner och dricker te underbaart med andra ord ♥
plus att jag har varit lite hurtig och varit och sprungit nu på morgonen & lite senare ikväll blir de styrke och konditionsträning som gäller för mej så de känns bra iallafall att tänka på de kanske inte att göra de men man älskar ju känslan man får efter man har tränat!

Och imon ska jag upp på stan och köpa en skit dyr ring men som är så galeeet snygg !!
nää måste springa och tvätta bort ansiktsmasken nu, hejdå .