Nu taggar vi om för nyår!

Nu är de ju en timme och 40 min försent ,men jag vill ändå ge er än julhälsning!
God jul på er! ❤

Har varit intensiva och stressiga dager dom här innan jul och ska jag va helt ärlig tycker jag om den här julstressen lite,den hör som till..
Av tomten i Rovaniemi (den riktiga tomten,som jag har varit hos!) önskade jag mig en riktig snygg kille men de fick jag inte så ja jag vet inte även fast jag har sett tomten har jag svårt att tro på han efter de här!
Men missnöjd blev jag inte eftersom jag har fått riktigt bra saker. Tack släkten, ni är bara för bra! 😘


Åker in till stan för julklapps handling!

Nu är de 3 dagar kvar till jul och jag har bara köpt 1 julklapp..panik!
Nä men jag åker på stan med Kajsa idag och köper de sista julklapparna,vet ju redan vad jag ska köpa till alla.

Den här julen har jag inga förhoppningar på alls,fösta julen med skilda föräldrar, jag önskar mig inget(?) och vi kommer åka runt till 4 ställen under julkvällen! Men jag tror nog ändå att de kommer bli en bra jul :)


Väntar på att dö..typ..eller nä..

Alltså herregud vad är de för sörja folk går på,som att jorden skulle gå under..å herre min Gud hjälp dom i sånna fall!
För visst kommer världen gå under men inte nu och inte för att mayaindianerna trodde de,utan för att vi själva förstör den! Så tänk på de istället för att må dåligt för att ni inte hunnit gjort allting. Utan försök istället göra den här planeten bättre så hinner ni iallafall göra allting ni vill! :)
Lät som en miljö nörd..

På tal om jorden och all dess problem så har vi ett till problem,alla barn som far illa! De är nog ett av de största problemet här!
Jag har skänkt ganska mycket pengar under musikhjälpen och på olika sidor som har gått på reklam på tv dom senaste veckorna nu. Jag får så fruktansvärt ont i hjärtat och tårarna bara rinner när jag ser nån reklam snutt eller nånting annat där barn behöver hjälp och hade jag kunnat och haft plats så hade alla dom barnen fått vara hos mig..


fan så jävla dyrt.

nu har jag kommit hem från två super mysiga och roliga dagar i levi och har även tagit jullov! så skönt!
i levi var de så himla mysigt, allt var super bra förutom att vi inte hade åldern inne..de var lite synd.


Snart får vi lov

Börjar bli uttjatat ord nu men sorry för att jag glömmer skrivandet! Och nu kan jag inte ens skylla på att jag inte har haft nånting att skriva om för de har jag!!

*Falkenberg var här
*Jätte söt kille
*Blev kär
*Fick fb adresser men efternamnet var inte lika fint som han
*Har förfrusit näsan och ser ut som Rudolf så här lagom till jul
*Åker till Levi imon för skidåkning
*Kommer ha jätte kul
*har julbakat som en galning
*även jul pyntat och snart tänder vi de 4 ljuset
*kört skoter som en galning i all nysnö

Ja så ser de ut mitt liv just nu,ganska intressant enligt mig..


Nervig tjej som inte kan sova!

Nu är de inte bara slalom och styrke som står på tränings schemat utan även yoga! De är nog de bästa jag har börjat med eftersom jag är så stressad och har så ont i kroppen!

Igår var mammas kompis hos oss,han har precis kommit hem från Vietnam efter hans tjänstgöring där.fett coolt tycker jag!
Och så hann jag en sväng till Frida!
Bra kväll igår..

Och just nu sitter jag och sappar mellan the walking dead och Beck! Man kan ju inte se the walking dead nå mer på swefilm och där ligger dom 2 avsnitt tidigare så måste vänta in de som går på tv11.. Är riktigt nervös för Falkenbergs eleverna som kommer imon och som vi ska ta hand om i 3 dagar,kommer bli riktigt kul men jag är ända så jävla nervös!


sova skola ÄTA träna = min vardag

jag har inget att skriva och tycker då att de är onödigt att skriva nånting på den sidan..så den har fått ligga helt orörd ett bra tag nu och de kanske är lika bra. Ja och sen så har jag också en anledning till, man går ju inte runt med en dator hela tiden,utan en mobil telefon men blogg.se appen funkar inte.

julen närmar sig med stormsteg och nu är de bara ynka 15 dagar kvar tills vi får frihet/jullov i 3 veckor,snacka skönt de kommer bli.håller på att gå in en personlig konkurs och får en livs kris snart om de är så att jag inte får mitt lov snart..

har skulle alla sånna här mysiga jul bilder kommit upp efter allt jul mys men jag har inte fotot nått och varje gång jag har försökt koka glögg,baka pepparkakor eller jul pyntat har allt bara blivit katastrof..så jag känner att de är lika bra att låta bli!