morgoon.

vaknade till davids prat och fint väder eller ja fint och fint, så fint är de inte men varm och halvt mulet så hoppade ner i duschen och ska snart ta en lååång promenad med bra musik i öronen!
sen när man kommer tillbaka blir de att göra en efterätt till ikväll hoppas den blir bra!
nej skriver mer sen kommer bilder då också :D


barnvakt

grillade lite med en massa folk inge kul för mig bara massa 40+ ju haha.
så när alla föräldrar gick ut så sitter jag kvar här hemma och är barnvakt åt en drös barn haha.
hojja och så min yngsta kusin david viste nog inte riktigt vad han ville började grina åt allt, han var så trött, till slut börja han och störtböla där och bha: jag är jätte trött hannah jag vill gå och sova nuu,
så satte på en film och vi gick och la oss för att han skulle somna men sluta med att han fick väcka mig och tala om att om jag skulle sova fick jag göra de i min egen säng, haha ja så kan de gå.
nä helt slut efter allt, går och lägger mig. natti!


MC-kortesen

kom precis hem från stan idag blev en till ring och ett par svarta skit snygga jeans,
och så kollade vi ju mc-kortesen gud vad coolt de är och jag SKA ta mc kortet när jag fyller 18 och inge snack om saken!
om ni har möjlighet åk på de här nåsta år så himla kul, allt runtomkring är jätte kul om man gilar att träffa nytt folk vill säga :)
kvällen igår blev jätte bra, tre rättersmiddag på skärgårds villan och mamma anade inget blev perfekt.
och ikväll blir de grillning med en massa folk och sen barnvakt till små kusinerna ♥
fina mamma!
min och mammas efterätt <3

klar om en minut?

snart färdig med allt tills kvällen har bara håret kvar och de tar ju bara en liten stund så passade på att skriva lite,
har fastnat för de här med blogg helt så himla kul.
bilder från kvällen kommer ikväll tar med mig mammas kamera och den är bra!
men ska fixa håret men vet inte hur en ;)

lager 157..

lager 157 snart då, men först en lunch.
blir att kolla brillor och nån topp till i kväll när vi ska på mammas överaskning,älskar att överaska folk så himla kul att se hur dom reagerar.
kommer lägga upp mer bilder i kväll men ni får nån nå också ♥
de är så tur at kajsa är glad på alla min kort :s

grattis älskade mamma! ♥

siitter och äter födelsedags frukost för värdens bästa mamma fyller år idag!
och senare blir de att åka på mc mässa eftersom de är MC-dagarna, älskar de så himla mycket folk även från kiruna, kommer så klart upp bilder kanske inte idag eftersom idag ska vi bara på mässa men imon blir de MC-kortesen och då kommer de bilder.
har ni möjlighet kom till västevik ;)

taco

sitter här super mätt och nån skrona fattigare.
var på stan idag så hitta lite där men slösa bara typ 200 kr så de var inte så farligt.
de är så perfekt att man kan ta sig överallt med cykel för hela stan är typ plan jämfört med hemma,
så imon blir de lager 157 har sakt de varje dag men har gjort annat. men imon blir de för måste kolla brillor och nån topp eller måste men vill.
nä ska gå ut nu för tänker inte sittta här


staden ♥

var mulet idag när jag vakna så hoppade i duschen och ska snart sätta mig på cykel för att cykla på stan,
mysigt. haha kom på att allt jag skriver om, så skriver jag att de är mysigt eller underbart men de är värkligen de! sveriges paradis här nere ju ;)
så kan inte sitta här utan ska föna håret och sen fara.


kusinvitamin..

fixat mina naglar och söver david men de går segt han bara babblar på om allt möjligt och nästan söver mig istället.
att en liten unge kan ha så mycket att säga han pratar från han vaknar ttills han somnar haha han är så söt!
nä ska lagga mig ner och kusinmysa lite med honom och hoppas på att man inte somnar själv.
och om man fortfarande är vaken har man lovat den äldre kusinen att hoppa studsmatta :)


invignin av nya bikinin!

har varit på en klippa å sola/bada nån timme och kom precis hem.grymt skönt fick färg också,brände mig inte lika skönt ;)
imon blir de en snabb runda på stan vill slösa pengar men ska ju också till stockholm i 3 dagar så kommer nog bli att man går nån dag där på stan för dom har ju inte så mycke affärer men de är ju så himla mysigt att bara gå där,men blir de kanon väder kommer vi nog bara ligga här eller åka och bada ska visa bikinin sen också de är en björn borg överdel så den var ganska dyr men kommer kunna ha de nästa sommar också :D

fast blå,skit snygg vissar imon orkar inte idag haha ska gå och äta!


@västervik ♥

kom ju till västevik i igår och har bara suttit ute och myst på terasen och samma idag eftersom de är så himla fint väder ute och snart ska man till stranden,häärligt! <3
skulle igentligen gå ner på lager 157 men blev inget av eftersom de är underbart väder ute.
när jag kommer hem blir de att ladda lite bilder på datan, fick ju min usb slad av faster i förrgår (glömde den där)
njut av dagen mina vänner för de ska jag!


Vi har de bra vi här bak i bileen...

Sitter just nu i bilen och är på väg till Piteå för att lämna klara och där ifrån till lule, värdens omväg jag vet men har inte så smarta föräldrar.
Försökte även få dom att dom skulle släppa av mig i lule så att jag kan gå på stan medans dom åker till Piteå men nä de blev ett nej på en gång för att vi inte skulle åka den vägen så att dom kunde släppa av mig. baajs!
men jag har laddat ner ronja rövardotter och musik så jag klarar mig.


Mus invaderad!

Haha hojja de har varit kaos här hela förra kvällen.
mamma hade gått och lagt sig och jag och Kajsa satt här nere och kolla på film. när jag går och dricka vatten så hör jag nånting som kravsar i mommos/gästkammaren så jag går och tänder där inne och när jag tänder så springer en mus mitt framför minna fötter så jag får panik och skickar ett sms till mamma att komma ner haha vet inte varför jag inte bara går upp och säger till henne så mamma stänker dörren till gästrummet så att den inte kommer ut därifrån och går upp och sover igen, hon lämnar oss alltså där nere själv med en köttätande råtta.
Men iallafall så fortsätta vi kolla filmen när jag ställer mig så ser jag den och hoppar upp i soffan där står vi kanske en halv timme och halv skriker tills vi vågar gå ner och stänga av tv så att vi kan springa upp till övervåningen,
när vi vaknar på morgon fortsätter jakten på att försöka döda den eller få ut den så klara som är våran råttjägare får tag iden efter typ två timmar och lyckas få dö på den men vi tror att de är en till i huset eftersom att den hade inte kunnat komma igenom där vi har kollat och de går inte hur smal den än kan göra sig.

varning för bilden och tyck inte vi är nå djurplågare. men vad skulle vi gjort låta den bosätta sig i vårat hus och börja bygga bo här?



:(


arg!

ååå är så arg, hade kunnat strypa nån just nu!!
så tänker inte skriva mer än att jag har gått midnattssolstigen, kanske sen men har ingfen lust nu även fast jag har mycke att berätta om..

film mys+nagelfix ♥

Film mys med syster som ni ser på rubriken så fixar jag naglarna åt henne eller ja vi satte på en film medans de torkar och imon fixar man mammas naglar. kuuul älskar de som terapi!
och så har jag nästan packat klart bara för att de är så himla kul men måste nog packa om, packat typ 100 olika klädesplagg och jag har pengar så den kommer fyllas ännu mer när man har varit på stan och sånt.
nej har nästan skrivit om ett helt inlägg om de här och mer blir de inte eftersom jag och syster ska fortsätta se
high School musical 3..


2011-07-22

gooodmorgoonnnn,
idag är jag vaken tidigt om man jämför med när jag har vaknat dom andra dagarna.
men de är jätte fint väder och jag blir så himla glad när jag ser de och man bara kan slänga på sig bikinin och gå ut på gräsmattan så därför ska jag inte sitta här utan gå ut nu och sen blir de packa så man har gjort bort de, men jag måste erkänna de första jag ser fram imot är hotelfrukosten i lule haha ♥


step up

Gud vilken film man blir bara så himla glad av den när de är så mycket färger musik och glada människor överallt som älskar de dom gör precis så som jag gör med slalom, hur mycket läxor jag har hinner jag alltid med träningen även om jag kommer lite för sent, och så klart att lära ut de jag kan till andra som vill lära sig åka slalom och kanske vem vet någon dag står någon av mina minefräsare där på pallen under ett VM ;)
nää nu måste jag ta ut hunden och sen blir de kanske en till film.


21 juli!

Laddar ner den där step up om nån har sett den, är den bra?
så blir att kolla den inatt och någon annan film men vet inte ska försöka ladda ner avtar också men de tar så himla länge att ladda ner så man hinner ju få dårvimpen innan den är klar så nä tror jag gör de imon istället ;)
och så har man haft lite spa här efter träningen och sånt himla skönt nä ska sluta skriva och sätta igång filmen :D


sol,måln,sol,måln...

Så har de här vädret varit och jag har legat ute dom timmarna de var sol så blir att äta och senare ikväll träna har några riktigt bra övningar som jag bara måste testa!
ja ska börja se lite vad jag ska ha med mig så att jag kan tvätta de som är smutsigt


igelkotts vakt?

herregud satt ute å sola med musik och sånt och så kommer kajsa med sin kompis hem med en massa hamster grejer och en bur.
skulle tro att min min är en ganska chokande min så kajsa säger bara att apple ska bo hos hos till söndag för hanna ska åka iväg,
jaja tänkte jag och ligger kvar när jag hör kajsa ropa igen att jag ska komma och kolla på den så jag går upp till kajsas rum och vad hittat jag där ju en igelkott som hanna har köpt från en som föder upp sibiriska igelkottar.
haha de är sjukt men den är ju bara för söt!
nä ska gå och se vad kajsa gör med den nu och fortsätta lyssna på musik som just nu är min drog! de och toy och huvud värks tabletter!♥


film :D

kom precis ut ur duschen och ska snart lägga på en film som jag kan somna till,
somnar så lätt till filmer de är som värsta sömnmedlet.
kanske beställer ett par skor också, as snygga men är inte så sugen att slösa pengar nu innan man sticker så får vänta tills efter om jag har nå pengar kvar vilket jag skulle tro att jag inte har kommer nog va rätt så fattig när kommer kommer hoppas jag ju iallafall annars är de nå fel på mig!
nej ska fixa mig för sängen och sen film!
godnatt Amigos ♥


segt..

laddar ner film till bil och tåg resa och ja min dator är inte snabb så jag kommer få sitta uppe hela natten känns de som, tröstar mig med toy :o
har även bestämt mig för att göra mammas naglar imon hon vet bara inte om de än hehe,
nä men de var skit länge sen sist och jag kan inte göra på mig själv för har brutit men de kommer bli jätte fina hoppas jag :d
nej nu duschen sen sängen om filmen har laddat klart hoppas jag!
 kram ♥


sjuuk :(

myser med min kopp te och knarkar ipren, underbart!
har dessutom laddat ner filmer till kvällen haha barn filmer om jag ska vara ärlig men de är sånt som gäller när man inte känner sig så kry.
håller tummarna att de inte är nånting och att de bara är att man inte har sovit nånting och har helt knäppa tider men allt så att man är frisk när vi åker till västervik kommer skriva där ifrån så att jag har nånting att göra där också :D



räknar pengar.

Resplanerar shoppingen och hur mina pengar ska räka.
De kommer aldrig att hålla de här med min ekonomi nu under sommaren har jätte mycket som ska inhandlas plus att jag vet att de kommer att bli mycket mer men just nu så har jag lite koll på vad de är jag vill köpa i kläd och sko väg ;)
Ååå vill iväg nu! nu,nu,nu <3
saknar min trio Frida, Johanna och Evelina! Älskar er ♥♥♥ 
nä ska måla naglarna pink nu.
pusshej!



♥ de här!


fin väder!

Så här på sommaren och man är hemma när ingen annan är hemma så blir de lite enformigt, man gör nästan samma saker varje dag.

iallafall så var jag och sprang igår och idag så blir de styrke träning siktar in mig på rumpa och armar typ men vet att de kommer sluta med att jag tränar hela kroppen.
och så har man varit på stan och ätit glass med familjen (mys!) eftersom Kiruna har fått fin väder som höll i ungefär si så där två timmar eller nått sånt ;)
för när vi åkte hem och jag och mamma skulle slänga på oss bikinin så ser vi att de kommer värsta åskmolnet mot oss så med deppiga miner går vi in igen. Inte för att de gör så mycket vi åker ju snart till ett varmare Sverige men de är ju lite kul att komma dit och va lite brun och inte en blekfis. ;)

nä ska byta om och köra lite styyyrkee nudå vi hörsss! puss <3



SAKNAR! ♥


hejdå harry potter..

Sista filmen hade premier ikväll och självklart var jag och Frida och såg den. Grym!
Jag kommer att sakna dom filmerna så himla mycket, tror inte de kommer någon sån där film serie som nästan alla kommer att följa, hoppas på de iallafall?
Och hoppas dom gör en film till om hur sagan fortsätter och slutar ordentligt. Men de är väll så, man tycker aldrig en film slutar ordentligt och de finns alltid nånting att grubbla över ;)
nånå har även bytt norrbotten ringen idag så glad att den fanns i storlek, tycker verkligen dom är super fina! (Konfapresent av päronen <3)

Och ja har inget att skriva så om de här ska bli ett långt inlägg och ni ska sitta och läsa de jag skriver kommer nu att döda mig tillslut så hejdå <3




bara harry potter själv som saknas :)


nattkompisar <3

Har haft film mys med Frida och Petter här hela natten och en av filmerna var never say never med Justin bieber och jag har ändrar helt uppfattning om honom trodde aldrig jag skulle skriva dehär men den var grymt bra!
och imon blir de stan och på onsdan blir de bio.. myys!
Om ni nu också vill veta så åker jag snart fyfan vad skönt orkar inte va i den här mygghålan..

nä kanske ska ta och ladda hem någon film för jag har en sån snäll kompis som orkar lära mig hur man laddar hem film (är inte så teknisk de tar alltså lite tid för mig att förstå) ;)


Blöta tjejer!

de haglar isbitar just nu ;s?