jag kommer älska dig även fast jorden gått under

 obetydlig text, Påhittad.
 
Han trycker sig hårt mot mig och jag kysser han rätt på munnen.
Jag blir generad av dom där tre små orden som betyder så mycket för mig, även fast han har sagt det så många gånger förut så blir mina kinder lite lätt rosen röda.
När han viskar mitt namn lite svagt och pussar mig på kinden, eller när vi ligger och kollar tyst upp i taket och håller om varndra rädda att någon ska släppa taget, då är jag som lyckligast.
~Jag är så jävla kär i dig, Jag älskar dig~
 
 

luleå,shopping och ett jävla slöseri på pengar

åh har haft så mycket att skriva men min blogg har inte funkat.
men har kommer bilder från luleå som jag var i förra helgen och myste med mamma och kajsa!



Romantik

Romantik. Det är fan tragiskt att mänskligheten har glömt en sån viktig sak.
Folk har slutat vara romatiska mot varandra.
Varför är de alltid killen som ska göra romatiska saker?
Varför är det inte tjejen som kan komma hem med blommer och säga "jag älskar dig" eller varför kan inte bådå va lite smått romantiska hela tiden, ta sig tid att kramas lite längre, eller komma hem lite tidigare än vanligt bara för att visa att jag är din och för mig existerar ingen annan än du!
 
 
 

Jokkmokk

Har anlänt i den lugna och trygga vardagen hemma och lämnat en helg fylld med roliga och intressanta upplevelser med två världs bästa tjejer.
Har fått träffa min mamma igen och gått igenom livet med henne,mysigt!

Jokkmokk levererade som vi även trodde att de skulle göra, med snygga killar och roligt/härligt umgänge som jag hoppas får träffa snart igen. Fredagen blev de lite mer spring på än vad det blev på lördag och söndag.
Kändes i hjärtat att lämna Moa när man visste att hon också ville hem.


Min vecka i bilder.

.


Meningsfullt inlägg...nä de var de inte..

Bra dag idag, lång promenad i det fina vädret och så ett träningspass på kvällen! Det är ju underbar..eller inte, orkar knappt lyfta filskålen för att mina armar är så slutkörde...hur ska de gå att äta allting gått den här veckan om mina armar inte orkar lyfta de..lika att avgå..

Ni vet när någon försöker skrämma en med att, ex spela zombie,men när dom inte slutar spela. Utan dom fortsätter att spela även fast man "haha ja den var ju kul" "men allvarligt de är inte kul nå mer" "seriöst nu, lägg av" och så slutar de med att man nästan skrik-bölar "lägg av"
Det var jag med om idag..de var hemskt..


Kanske är de ganska skönt med skola igen!

Nu är lovet slut (neeej!) och jag har faktiskt haft ett riktigt sportlov då jag har tränat och varit ute varje dag.
Jag slutade lovet med en mysig helg i stugan!
Ganska bra lov. Ska jag va helt ärlig så ska det bli grymt härlig att komma tillbaka,få byta haglöfs byxorna och understället till vanliga kläder och träffa lite människor igen även fast vi mest sitter som panel hönor i vårt klassrum,men jag lovar, jag försöker faktiskt få dom ut i korridorerna!


Planerar tema fest!

Jag vill ha en massa olika tema fester med mina kompisar! Man behöver inte alltid ha alkohol inblandat, man kan ha så jävla kul utan de, sen att de blir lite roligare och lite bättre är ju en annan femma. Jag är så full i inspiration att jag har bestämt mig för att ha en liten tema fest nästa helg, med inbjudningskort och allt sånt där roligt!!
För nu har jag missat Halloween och nyår..och jag har allvarligt gråtit över dom sakerna..fuck magsjuka.
Så nästa helg ska jag ha nånting kul att komma med, och så är alla borta eller nånting sånt där...


2. Favorit årstid

Haha åh vad svårt..not!
Vinter-våren, helt klart!
När ljuset kommer tillbaka, när människor börjar vakna upp från sin vinter dvala, när allting inte är så där jävla mörkt hela tiden och då människor blir fulla av glädje så fort man får lite sol på sig. Även om den här vinter-våren är skit för mig och jag går mest runt och är irriterad bara för en grej så de går ut över allting jag gör. Så är de ändå den här tiden på dygnet som min kropp brukar må som bäst!