freeskiing vilken dröm

jag har alltid älskat att ståt på ett par skidor och kastat mig ner för en backe var de gärna går lite snabbare och därför började jag att träna slalom när jag gick i 3:an och var 8 år gammal,jag har åkt skidor sen jag var 3 år. Efter att ha tränat slalom i några år och vi nästan bara tränade "slalom" och inte storslalom som jag älskar så blev de lite drygt eftersom jag var tränare också och var i backen 6 dagar i veckan 13 år gammal..blev de lite för mycket och de ledde till att jag slutade men har varit tränare sen dess..
men en sak jag aldrig kommer sluta älska och bli less på är puder åkning även kalat freeskiinig. jag hade verkligen velat satsa lite extra på de iår och nu har jag övertalat mina föräldrar att få köpa ett årskort i riksgränsen och få chansen att kunna få åka lite mer.Men vi får se hur de blir med den drömmen kommer säkert inte bli nånting eftersom jag inte har råd och inte heller vill ge mig ut själv..

 


En ny bäddad säng väntar på mig!

Kom ut från duschen alldeles precis för er som ville veta de!
Och sen fasta jag framför beck..så där när man ska sova är de ju alltid jätte trevligt med "skräckfilm" innan man ska gå och lägga sig och verkligen behöver sömn eftersom förra natten inte erbjöd så många sömntimmar


tänk vad en kram kan göra.

idag är en sån dag då jag bra vill krama någon mysig typ och aldrig släppa taget. bara känna att någon annan kan ta över för en liten stund och att man inte behöver tänka så mycket! fan jag vill bli kär..

Jag gillar helgerna!

Igår var de en bra dag,de var fredag och vi firade Frida med överraskningsfest!


Nu börjar vi!

Har ju varit i kangos och myst med min fina klass! Jätte roligt, ska lägga upp några bilder senare men just nu är jag på väg för att träna så har på morgonkvisten..hade varit skönt att få ha sovmorgon men tar de någon annan dag !


Tur att jag tränade i fredags..

Idag är dagen då man bara degar runt och äter känns de som, så om de är någon som känner för att gå och hyra en film och äta chips..hör av er till mig!!


things change


chokladfondant

gjorde efterätt till min mamma och syster i lördags!

nu jävlar!

nu kör vi i två månader!
så har ska jag se ut om två månader har jag bestämt, förutom att jag vill ha lite mer kurvor än de där..vi får se om jag lyckas ;)