Slutar i katastrof

Japp idag är den stora dagen..iallafall för mitt hår,Hannah ska äntligen färga sitt sommar blekta hår som nu har blivit grönt...
Vi får se hur detta slutar,sist jag färgade då blev jag så arg för mitt hår var typ svart med lite orange i sig..så jag fick gå runt med håret i en hästsvans i 4 veckor tills jag kunde färga om de...

Var och spanade in estetarnas show. Alltid lika jobbigt att kolla för jag får alltid samma linjevals ångest!
Varför kan jag inte sjunga? varför kan jag inte spela instrument? skyller på dåligt gener.
Jag hade kunnat stå längst bak och klappa händer eller spela sån där triangel. Eller le, se glad ut, göra lite dansmoves.
Jag nu när jag ser det så där är ju riktigt mycket som jag hade kunnat bidra med.
Kan man inte gå två linjer samtidigt? eller tre förresten. Vill gå någon linje som har killar. För jag vill spana på killar. Men vi har tyvärr bara en killkalendern i våran klass.
Fast jag har det bra i min klass, med mina söta gulltjejer&killarna, Tommy och snygg Eric som gympa lärare.


Är de inte tags att gadda sig?

Hojja vad jag är sugen på att tatuera mig!!! Något diskret och nånting jag kan leva med! De hade ju varit fett :D
Men om man vågar, nånting litet på nått ställe man kan dölja de på. En första tatuering så där!

Ska höra med päronen vad dom säger, men kommer nog låta lite så här:
"Mamma vad tycker du om tatueringar"
"Hannah om du funderar på att tatuerar dig kan du glömma den tanken,du kommer bara ångra dig"
"Men mamma! Tror du verkligen att ett litet hjärta på foten skulle göra så stor skillnad"
"Nej Hannah, när man är 18 år"

Och så kommer jag bli sur och så blir hon sur och sen är 3världskriget igång och alla kommer undra 100 år senare i skolorna när dom får läsa om de, vad som egentligen startade 3 världskriget och fröken måste svara "de var en tjej som ville tatuera sig men fick inte före hon var 18"


when-your-heart-stops-beating

Dom där nätterna man bara ligger där och kollar ut i ett kol svart rum med hörlurar i öronen och ända ljuskälla är en lysande telefon som man egentligen inte vet varför man håller i för de är ända ingen som är vaken den här tiden på dygnet, men de känns tryggt.
De är den här tiden på dygnet som man börjar tänka på allt man har gjort och vad man inte har gjort.
De är den här tiden på dygnet jag får lättast ångest på och den här tiden jag kan bli så lycklig att jag inte vet vad jag ska ta mig till.

Det var länge sen jag bara ligger och tänker så här, har inte tillåtit mig själv att tänka efter eller känna efter i vad jag känner eller tänker. Det kan göra för ont om man tänker och fundera för mycket!
Men de är även nu jag har kommit på att jag måste kanske ta några lugna andetag och stanna upp lite i livet för att fundera på vad fan de är jag håller på med, men sanningen är inte kul.
Nä de är bra att tänka om man tänker på de där rätta sättet och inte dömer själv så fort man blir ensam och de blir tyst!

all kärlek till er.kom ihåg att du är värdefull för mig och alla andra.Kram Hannah


rött nagellack och kaffe i starbucks mugg

idag hade jag fruktansvärt tråkigt eftersom jag har ledigt idag och inte har haft nånting att göra. Passade på att gå en lång prommis med hundarna, skotta gården, koka kaffe och låsas att jag var i usa.
kul liv va?? haha nä men de var faktiskt trevligt att få vara ensam rensa tankar, kunna sjunga hur högt man vill eftersom även grannar är på jobb! 
 
 
 
 
 

snödisco bilder

 

Mamma&pappa jag älskar er

Vad händer när två människor slutar älska varandra, går åt skilda håll, träffar nya. Men samtidigt har två barn?

Packa upp och packa ner, livet i resväskor är något ingen människa vill vara med om men nästan vart tredje barn får vara med om. När tanken "orkar inte mer, vågar jag släppa taget" kommer och man skäms för att den ända man i en sån här situation bryr sig om är lillasyster som är i tonåren och som blir mer och mer instäng och har byggt upp ett skal runt om sig som vissa gånger är helt öppet för att vissa gånger vara helt stängda.
När i ingen fattar hur man egentlige mår och att man bara skulle vilja slippa stiga upp ur sängen och egentligen bara dra täcket över huvudet och somna om för att gå i dvala.
När en till äter middag här hemma och helt plötsligt är de fyra stolar som används och inte tre nå mer. Att man som så många gånger tidigare hatar allt och alla och de bara bullrar inom en att man vill skrika hjälp men ingen hör. Jag skrattar, drar skämt och är helt vanlig men inom bords har jag stora riv sår.
Så här känner jag vissa dagar, inte alla men några dagar i veckan kan de bli så här och jag vet inte riktigt varför jag reagerar så starkt på de men jag tror att de kan vara för att jag var sårad redan innan allt..


Fredag=snödisco

Hej och god morgon. Förvånad över att jag postat tre inlägg på så kort tid. Kanske lite överinspirerad. Idag har jag ingen skola eller jag börjar först 13.00 och då ska vi åka och handla för sedan börjar HT 1 första riktiga uppdrag (nervös). Men ska spendera morgonen med att äta frukost, göra lite yoga och sitta på internet och läsa bok, den börjar bra iallafall. Till frukost så åt jag en smoothie and kaffe . Det tyckte jag kändes väldigt bra. Och idag är det riktig sol. Vet inte ens då jag såg solen senast. Det har varit en mörk vinter, men snartsnartsnart..


Mitt Nelly paket har kommit!!!!!

Hej babes. Det är torsdag och jag har ångest. Vi är i slutet av månaden och det enda glamorösa med dagen är att jag köpte en kaffe i skolan för att jag råka hitta en 5kr i skåpet. Man uppskattar saker så himla mycket under dom sista dagarna på månaden. Sen så har jag börjat planera lite i huvudet för små barnen i backen. Nu ska jag försöka ta mig till skolans gym och träna lite men vet inte om jag vågar. Hoppas ni har det bäst iallafall. Kramis


clothes


Tävling

Helvete, just nu är jag på skola och de tycker man ju inte är så konstigt..men jo de är de,för vi har nämligen sovmorgon till nio!!
Fan också,nu har jag missat två stycken i rad...

Igår,söndag, så tävlade våra gryma små ungar! De var mycket ont i magen och tårar i startkuren,men som dom åkte,stolta tränare var vi den dagen :D
Men om jag ska va helt ärlig så var nog jag och Ida nervösast av alla..
Även jag testade några svängar och de slutade med en krasch som resulterade till att jag nu inte kan lyfta armen som jag ska


hjälp din kompis genom att säga något snällt.

Ingen vill vara ett offer.

Man vill va den där tjejen som skiter i skönhetsidealen, fixar ett bra jobb i skolan och som alla stannar upp för när man glider in på festen.

Vi tjejer måste kämpa lite mer och har vi tur lyckats några av oss att nå deras mått.

 

Vi märker av de överallt i vår vardag.

I tidningar, posters på väggarna och internet.

Man kan läsa om hur man ska träna för att få den perfekta rumpan eller den där platta magen alla drömmer om.

Reklamen på tv kan man se kraftigt retuscherade tjejer som ska framhäva lycka och framgång, de är inte så konstigt att man känner att man inte duger ibland.

Samtidigt som man ska vara onaturligt smal och ha en hy som nästan skimrar så där omöjligt vackert, är de ideal som framhävs som de finaste att vara så kallat naturligt vacker,utan så mycket smink, naturligt hår och kläderna ska va proffsiga.

Man ska heller inte ha dåligt självförtroende eller vara för fåfäng, utan vara nöjd över sig själv och inte lägga för mycket tid på utseende.

Ändå kan man få blickar om man går utan smink, inte har rakat sina ben på tre veckor eller inte har brytt sig lika mycket den dagen med klädvalet. det är en omöjlig balans att ha i huvudet på samma gång.

 

*skuldbelägg inte dig själv om du inte orkar stå imot massmedias press.

*ge dig en kommentar för att du är lite latare den här dagen och inte orkar bry dig om vad du har på dig.

*stå upp för varandra.

*ge en kommentar till varandra så mår man lite bättre,de gör skillnad även fast de  inte kanske syns.

*om någon säger en elak kommentar till någon och du hör, stoppa och ändra på den kommentaren eller om du vågar säg till person och ifrågasätt varför han/hon sa så.


"Men snälla Hannah, sluta att städa de som redan är städad"

Idag hände nånting super roligt!!!
Jag fick träna storslalom!!!! Så jävla kul!
:D:D
Och ungarna har blivit jätte duktiga,stolt tränare.

Jag har kommit in i nån sån där städ period,klarar inte av att se saker ligga i oordning..har haft nånting sånt här tidigare men då var jag extrem basillrädd, fjoll Hannah!
Men de är ju bra då är de ju ordning iallafall :)


Hatar lidande djur och människor

Alltså för att fatta mig kort så har jag undrat dom senaste dagarna över vad de är som inte stämmer i mitt liv och jag har fortfarande inte kommit på de..

Var och tog en sväng med skotern i söndags för att hjälpa farfar med att skotta i stugan, de såg ut som vanligt där förutom en liten sak..de låg en död älgunge där...de fick mig verkligen att gråta.
Jo och ja skolan har rullat på, och jag har inte behövt känna press (ledighet i hjärnan) och så har vi idag varit och informerat åt mellanstadiet om vårt coola snödisco, de kommer bli grymt speciellt när baren är öppen hela kvällen med coola drinkar ;)


Fuck nyår!

Nyår blev helt sjukt!! Förfan vad kaos de var!!!
Nä men allvarligt så var de helt sjukt..fick magsjuka..
Hade planerat allt, men sen så blev de som de blev och vakna natten till nyår och blev super sjuk! Aja så kan de gå!

Ja efter ett trevligt avslut på jullovet var de skönt att komna tillbaka till verkligheten, och nu under veckan har jag tok pluggat till ett svenska prov och gjort ban skisser till våra små barn i backen!