noll på kortet.

släckten har varit på kalas fika och Kajsa har öppnat presenter. så de ska va när nån fyller år.
jag har långt kvar tills jag fyller år men jag nöjer med att bara få sitta och lyssna på alla släcktens högljudda diskussioner och släktforskningar.

annars då? jo de är bara bra, har haft sjukt ont i höften efter Stockholm och jag börja komma på skidor igen,orkar inte ha ont den här se säsongen också, men om man inte räknar med de så rullar de på och jag stor trivs!
på fredag åker jag till tove för att fira våran nyblivna 16 åring och på lördag kommer jag åka lite skidor och sen blir de säkert de vanliga

min roliga person som jag älskar.


igår var de kajsas dag.hon fyllde 13 år,13 jävla år! nyss var hon 8 och man fick vara barnkalas ledare nu måste man hålla sig borta för att hon ska ha film kväll med kompisarna.

min lillasyster som har blivit stor nu och kommit in i tonåren och kommer uppleva samma saker som mig, hoppas jag kan hjälpa dig så mycket som möjligt ur den här förvirrande tiden.
jag älskar dig tack för att jag får ett leende på läpparna när jag bara vill brista ut i gråt, för alla roliga saker du kan hitta på som jag bara vill hänga med på.tack för att jag får finnas i ditt liv och att du finns i mitt!

swedish house mafia

vi va där, mitt i allting stod vi, vi och ca 43000 tusen andra svettandes och lika lyckliga människor.Så jävla mäktigt när hela arenan började sjunga och hela arenan bara ekade av sång och skrik från människor i extas,bara ljus showen till alla låtar var värd att se!
 
har haft en helt underbart rolig helg med mycket skratt, stress, shopping och onda fötter.
 
Vandrarhemmet vi bodde på var rena killparadiset,vars de bara kryllade av snygga killar till höger och vänster och de först vi möttes av var killar i bara handdukar runt höften och uppumpade kroppar..love it!
 
fest i nästan varenda rum och vi minglade runt och stor trivdes,inge mycket sömn men är de inte så de ska va när man är i väg så har bara under en helg och speciellt under dom här omständigheterna..jo de är precis så här de ska vara!
 
Nu taggar vi om till sommaren!
 
fotograf under kvällen var lina som var flitig med kameran och lyckades få till grymma bilder!
 

lina hade även filmat en as cool video som jag lägger upp när jag får den från henne och om jag får för henne.

 

 


Fan

Älskar att gå turism!
Inga läxor, Inge stress, utedagar 2 ggr i veckan och bara 3 dagar med grundämnen.
Fast vi har en gympa lärare som ser rätt ok ut och en matte lärare som är grym och en häxa till en/sv..så hatar jag att veta att nu börjar veckan på riktigt, jag tror dom vet att vi skulle känna så och ville komplettera upp de hela med sov morgon :D
mitt problem är bara att jag klarar inte av att hantera de utan försover mig även fast vi har sovmorgon, igår var jag tvungen att gå in i aulan själv under drog föreläsningen, för några dagar sedan försov jag mig till 11 och idag vaknade jag 8 och trodde i ren panik att jag hade försovit mig när jag kom till skolan insåg jag att jag började 9.15...


Bara så ni vet skulle de här in i igår


Recensioner

Idag var de bio med mina fina, och denna gång var de ingen psykiskt störd film utan de var breaking dawn eller vänta nu..där hade vi fel..den var psykiskt störd eller ja vist fan var den bra de är ju twilight men den var bara konstig från början till slut!
Filmen får (eftersom att jag är helt besatt av toy så har vi de som bedömnings symbol) 4 av 5 toy


Framkamera och snapchat

Jo jag har ju glömt att berätta de viktigaste!! *trumvirvlar* MIN IPHONE 5 HAR KOMMIT :D
De jag har längtat mest efter under min period med min iPhone 3GS är fram kameran. Nu har jag en och jag överdoserar användningen, och jag kan skaffa snapchat så adda mig där @hannahlovisaa !!
Vet ni en annan cool grej, jag kan säga vad min mobil ska skriva i sms så jag behöver inte skriva på engelska nå mer ;)

Iallafall så försökte jag få med Frida att åka idag, ska kolla runt lite om någon annan är sugen att följa för de är så perfekt i backen nu! Annars åker jag själv,gillar de också..bara kasta sig ner aldrig behöva vänta på någon man kan lyssna på musik haha ego Hannah


❤Snösnösnö❤

Förra inlägget skulle in vid 14.00 tiden med blogg.se är lite seg..

Tog en promenad med mamma innan en grym skidfrukost och sedan bar de av till backen för tränarutbildningen som jag missade då inte kåbdalis blev av, men den här var jätte bra och nu har jag en massa idéer till nya övningar för våra barn. Hann även med lite friåkning och underlaget var grym sikten var lite sämre och inget att klaga på har varit med om värre. Livet i ett snötäckt Kiruna ❤



Publikskräck

Dan har varit super bra! Inga försovningar till 11, engelska provet bortgjort som inte ens var svår och slutade 10 så de var ju strålande!
Ska fortsätta dagen med att åka iväg en sväng till backen medan norska skidlandslaget är där och tränar efter de har jag inga planer inräknade så jag är öppen för förslag!


kurvur,orka sträva efter kroppsideal och barbiestorlekar

jag är ingen smal tjej och vill heller inte vara de..om ni hade frågat mig för någon månad sen hade jag svarat att de var min högsta önskan.
nu har jag kommit över de där och insett att man kan fortfarande träna men att man inte behöver ändra allt annat och då syftar jag på maten.
jag har haft sånna svåra komplex och riktigt hatat min kropp, jag har fortfarande komplex men inte lika svåra komplex, kan på riktigt säga att jag har börjat gilla min kropp mer och mer och de är en mycket positiv sak eftersom de är jobbigt att gå runt och inte trivas med sig själv.
 
var nöjd med dig själv och sluta sträva efter de vi kvinnor har fått för oss är "kroppsideal"
 

nyårsklänning!

kan de vara så att jag har hittat någon av mina nyårs klänningar, eller..kan de vara så att jag hade hittat min nyårsklänning om jag hade bott i Stockholm för här kan den bli för mycket..får helt enkelt flytta dit och fira nyår där för jag är kär i dom här klänningarna!!
 
Festklänningar , Bijou Dress , Forever Unique - NELLY.COM
 
Festklänningar , Strap Cut Out Dress , Reverse - NELLY.COM
 
Festklänningar , Lace Stud Tutu Dress , Reverse - NELLY.COM
 
Festklänningar , Cut Out Peplum Dress , Club L - NELLY.COM
 

orka fast med stora bokstäver

kul helg..not

har haft en skit helg med tårar och ångest, kul halloween.

men nu ska vi inte va såna utan kan istället meddela er att jag har börjat övningsköra (och de går till och med bra) , jag går bara skola imon och sen är jag ledig en vecka till , jag ska spendera helgen på skidor i kåbdalis med en grym skidkompis och ca 50 gubbar..kommer bli kul hoppas att de är någon snygg kille med! har även stått på skidor, beställt en ny telefon Iphone 5 och skidorna är på väg hem :D

 


food=love

Under de senaste dagarna har jag haft alldeles för mycket i huvudet, skolan och inte varit helt kry så har inte haft lust eller ork till att blogga.jag har dock hunnit gjort bort allting som jag ska ha fått gjort i skolan, några tränningspass och träning för småbarnan, varit ledsen och varit glad. men nu har jag tagit lov och de här lovet ska bli ett riktigt roligt lov och jag ska försöka ta igen lite från sommarlovet då jag bara jobbade,även hinna med träning och kanske jag kan ta mig till backen för att kunna testa mina nya pjäxor.Asskönt. Idag har jag annars hunnit fika och vandra på stan med pappa och kajsa,pappa betalar är nånting jag levar stark för men idag blev de kajsa som shoppade med assistenseten hannah. dagen slutade vi med en två rätterns på bistro ♥MAT♥ hehe de här inlägget skulle in för ca två dagar sedan