upp stigning kl 07.00..

sitter och kollar film med te och en massa ljus.. väldigt mysigt om de nu inte var så att jag är helt ensam i den här lägenheten,inte för att de är så farligt!
börjar jobba imon igen så ska försöka att komma i säng ganska tidigt men kommer nog inte funka för har vänt om dygnet helt..

laddade just ner en film här hos pappa och upptäckte att vi har världens snabbaste Internet för när jag laddar ner en film hos mamma eller hos någon av mina kompisar så tar de ungefär en timme men nu tog de bara 9 min och då har jag en liten konstig fråga (tekniskt trög tjej här) är de något fel eller ska de vara så här?


Jag är svamlig på många olika sätt!

Idag slutade min ledigvecka (älskar att säga de) så jag och lina har jobbat, men bara till 12 och sedan fick vi ledigt men med ändå full dag betalt! Åkte hem och sov en timme och sedan ringde jag Tove för att åka upp på stan och lämna tillbaka en av mina kavajer..men idag har varit en dag då jag har haft de lite jobbigt med minnet haha, så jag glömde kvittot hemma och har även glömt en massa annat som Tove fått hjälpa till att påminna om.. ;) Min älskade mascara,köp! (har ni tänkt på att er tumme ser ut som en kyckling klubba??)


Strikta reglar från och med nu!

Här kommit hem från Skellefteå igår och är ca 3000 kr fattigare, känns inte så där jätte bra med tanke på att jag åker snart igen och kommer förmodligen slösa lika mycket där... Men jag ångrar inget jag har köpt! Ska snart åka och äta med Kajsa,vi ska ha syskon mys här hemma men innan de sticker jag iväg och tränar,jävligt behövligt för nu är de slut svamlat med all glass och godis! today's outfit


Första gången jag fått åka ambulans! Rätt så coolt enligt mig

Jag och lina var på utebadet för någon dag sedan och då hände de som man inte vill ska hända när man sommarjobbar och inte vill sjukanmäla sig.. när vi skulle åka sista åket i vattenrusch kanan så slog jag runt och och hamna med huvudet före så jag tror jag slog i huvudet i en sväng,blev helt yr, mådde skit illa och de blev bara svart framför ögonen när jag kom ner så säger lina de rinner blod från mitt huvud så lina agerade lugnande psykolog där och fick upp mig ur vattnet och till badvakterna som ringde en ambulans och sen fick jag åka in till sjukan och ligga där helt borta,super hungrig och jätte pissnödig i några timmar utan att få resa mig från sängen..kul liv! Men de gick bra har inge ont förutom om man rör eller om jag lutar mig långt ner/fram och jag kan inte heller sova med en kudde utan måste ha huvudet lite högre för annars bara blixtrar de framför ögonen och jag blir alldeles vinglig haha! Ja de var de jag ville dela med mig den här gången ;)


Esberitox: de är både roligt att säga och de funkar! Världens bästa piller!

Ända sen i onsdags så har jag fått feber attacker dom kan komma bara så där helt random.. Men igår gick jag på stan med Johanna och åt lunch hos Frida på kafé rost passade även på att gå in på ett apotek och köpa ett mirakelpiller som även kallas esberitox som ska göra en frisk snabbare och få en att få mer energi även fast man är förkyld, de funkar och de är nog de bästa köpet jag har gjort denna månad!


Så sjukligt less på den där jävla gräslukten

Har slavat nu åt kommunen i 3 dagar och mer kommer de bli!
Vädret är på topp,kunde inte önskat mig en bättre arbetskamrat & och vi har världens chilligaste arbetsledare..så klart finns de en dålig del i allting (man kan ju inte få ha de för bra) och de är att jag är så himla förkyld,har feber och hostar och kan inte andas genom min näsa..irriterande om någont,men jag kämpar på.

Igår ringde nsd mig och fråga om jag kunde komma förbi på en intervju,jag sa nej till enbörjan men sedan så tacka jag ja och åkte upp dit..han tog några bilder och ställde en massa fråger. Och idag var jag med i tidningen! Lite små kul ändå :)